Címem: petheistvan@gmail.com

​Telefonszámom: 06-30-646-3239

Facebook: https://www.facebook.com/petheistvan.ceremoniamester

Itt is üzenhetsz. Az üzeneteket perceken belül megkapom.
Pethe István Cremóniamester, Modern vőfély
Pethe István Cremóniamester, Modern vőfély

Érdeklődés esetén nagyon szívesen állok rendelkezésetekre akár írásban, de akár élőszóban chat, video-beszélgetés, illetve telefonbeszélgetés alkalmával is. Ha bármilyen kérdésetek lenne nyugodtan hívjatok, írjatok s én igyekszem készségesen válaszolni minden felmerülő kérdésre, még akkor is ha néha apróságnak is tűnik. Legyetek nyugodtak mindig szem előtt tartom, hogy ami nekem már természetes, és begyakorolt, az nektek az első, – s remélhetőleg az egyetlen.

Köszönjük utólag is István, hogy levezényelted az esküvőnket! 😉 Minden jó volt! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól sikerül! Hetek múlva is visszhangja volt az esküvőnknek. Örülünk, hogy a vendégeink is olyan jól érezték magukat, mint mi 🙂 Ehhez te is sokat hozzátettél! Egy örök emlék marad minden szempontból.” Boglárka

(google vélemények)

Szívből ajánljuk Istvánt mindenkinek! Minden a megbeszéltek alapján történt, nagyon jók voltak a játékok és a hangulat is. Bármilyen kérdéssel fordultunk az esküvő előtt hozzá, mindig segítőkész volt.

Köszönjük szépen még egyszer a munkádat, reméljük találkozunk még! :)” Fruzsi és Edwin

(google vélemények)

Legelsőnek 6 évvel ezelőtt az ikertestvérem esküvőjén találkoztam Istvánnal. Már akkor is megtetszett a stílusa és a munkájához való hozzáértése. Most, hogy eljött az én nagy napom is, nem volt kérdés, hogy kit kérjek fel az én esküvőm levezénylésére. Most sem csalódtunk benne, minden tökéletes volt. Kreatív és ötletes játékokat hozott, melyeket még máshol nem láttunk, és a vendégek azóta is emlegetik, hogy milyen jó volt. Ha ennek az értékelésnek lenne egy hatodik csillaga, azt is behúznám neki! Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál a nagy napon! Reméljük még járunk olyan lagziban, ahol Te leszel a ceremóniamester! ” Timi és Attila.

(google vélemények)