Pethe István tanító-tanár, drámapedagógus, B kategóriás rendező vagyok. Jelenleg Hajdúhadházon tanítok alsó tagozaton. Debrecenben élek feleségemmel és kislányommal. Munkám mellett régóta segítek ifjú pároknak esküvőjük szervezésében levezénylésében.

   Nem akartam soha vőfély lenni. Határozott és magabiztos fellépésemnek köszönhetően azonban sokszor kerültem előtérbe barátaim, ismerőseim esküvőjén. Később aztán az ismerősök ismerősei kértek fel, hogy szervezéssel irányítással segítsem őket a nagy napon.

Szívből ajánljuk Istvánt minden olyan pár Nagy Napjára aki szeretné, hogy egy igazán profi, laza, humoros, figyelmes, minden váratlan eseményre felkészült ceremónia mester tartsa kézben a dolgokat.
Egy közeli rokonunk esküvőjén találkoztunk vele, és már ott megfogadtuk, hogy a mi esküvőnkön más ceremónia mester nem is lehet, így az időpontunkat is hozzá igazítottuk.
István fantasztikus hangulatot teremtett, a vendégeinktől is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk.
Olyan részletekre figyelt oda és olyan dolgokban koordinált minket, amik meg sem fordulnának az ember fejében, hacsak nem nagyon sokadjára házasodik.
Hálásan köszönjük a munkáját, a fantasztikus játékokat, a sok jótanácsot, és hogy a háttérben észrevétlenül segített minket ahol csak tudott.is bízhattuk volna az esküvőnk levezénylését! Laura

(google vélemények)

   

   Akkor még nem tudtam, de ceremóniamesterkedtem. Közben persze mondtam mindig valamit, levezettem egy-két játékot, s mire észbe kaptam már vőfélynek hívtak, és hívtak meg esküvőkre.

   Soha nem akartam azonban szalagos nagy botot, és nem szeretném soha elvenni az ifjú párról a figyelmet. Csak annyit szerepelek amennyit a helyzet, és a pár kíván. Így bár megtartottam néhány vőfélyes elemet, azokat modern köntösbe bújtatva, mégis legtöbbször a háttérben irányítok  és a szolgáltatókkal karöltve dolgozom az esküvő sikeréért, hogy a nagy napon minden amit megálmodtak tökéletes legyen.